Hjälpa till på Motorns Dag 2019-Uppdaterad

Vi närmar oss HMK Motorns Dag 2019. Vi kommer i år att behöva hjälp av klubbmedlemmar för att genomföra evenemanget på bästa sätt. Nina Persson är projektledare för Motorns Dag och vill alltså veta vilka som har möjlighet att hjälpa till. Ni kontaktar Nina via SMS, ring inte utan skriv ett SMS till 0704-400023. Nina vill ha ett svar senast 15/7 för att kunna planera och göra klart bemanningen.

Upplägget i år kommer att skilja sig från föregående år.

Arbetspass där man kör ex.vis en timmar, sedan rast/ledigt för att seda hoppa in och lösa av någon annan. Exakt hur det blir beror på antalet personer som kan ställa upp. Att det baseras på ideellt arbete hoppas jag alla förstår.

Det ställen som ska bemannas är:

Insläpp 2st, Kansli 2st, Utställning Bilar 2, Utställning MC 1st, Utställning Moppar 1st, Lotteriförsäljningen 3-4st, korv/hamburgare utdelning/servering 2-3st.

Personerna som jobbar med Utställning Bilar, MC och Moppe jobbar bara under själva uppställningen av fordonen och agerar sedan avlösare för de andra på ett rullande schema.